Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, poseu el formatge, els ous batuts, el sucre, la crema de llet i la llet condensada. Barregeu-ho tot amb l’ajuda d’una batedora.
  2. Elaboreu la base del pastís triturant les galetes, juntament amb la mantega, que haureu desfet prèviament al bany maria o al microones fins aconseguir una pasta fina.
  3. Unteu el motlle amb mantega i col·loqueu la pasta de galeta a la base. Tot seguit, afegiu-hi la barreja de formatge i deixeu-ho coure al forn, ja preescalfat, a 180 ºC durant 1 h, aproximadament. Podeu decorar el pastís amb un alquequengi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: