Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix les fruites i el sucre.
  2. Escalfeu el suc i dissoleu-hi la gelatina fins que es fongui. Barregeu-la amb la fruita i deixeu-ho refredar fins a temperatura ambient.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior. Aboqueu la barreja dins un motlle de silicona i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Desemmotlleu el pastís i serviu-lo acompanyat d’una bola de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: