Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un motlle rodó per anar al forn, poseu-hi la pasta de full estirada. Farciu-la amb el cabell d’àngel i, tot seguit, col·loqueu-hi els fruits secs. Coeu-ho al forn a 180 ºC durant uns 15 o 20 min, fins que la pasta de full sigui cruixent i els fruits secs, torrats.
  2. Desfeu els fulls de gelatina en un bol amb el suc de poma i pinteu-lo. Un cop fred, desmunteu el pastís.
  3. Nota: si voleu, podeu acompanyar el pastís amb una copeta de vi dolç.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: