Què cuinar La Vanguardia

La recepta d’aquest pastís, sorprenentment, és molt semblant a la de la quallada de galeta. També l’he tret de Mundorecetas, i bàsicament és la mateixa, substituint les galetes per torró de gema i utilitzant un motlle sencer en lloc de motlles individuals de iogurt. Però la resta ja veureu que és molt semblant. Si us agrada el torró de gema, no dubteu a fer aquest pastís, ja que és molt ràpid de fer i queda molt bo. Això sí, val la pena utilitzar un bon torró…

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients. Poseu-ho en un cassó al foc remenant-ho per tal que no s’enganxi.
  2. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  3. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto