Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al sablé: munteu a la batedora els rovells i el sucre. Pareu la batedora. Poseu-hi la pala i incorporeu-hi mantega. Quan estigui ben barrejat, incorporeu-hi farina, impulsor, ratlladura de llimona i sal. Mescleu-ho. 
  2. Feu coure el sablé en un motlle de cèrcol (amb 1 cm de gruix) a 170 ºC. Aixafeu el centre del sablé per aconseguir un recipient dins la galeta. 
  3. Per a la crema: feu coure el suc de llimona amb el rovell, l’ou i el sucre. Abans que bulli, fora del foc, afegiu-hi la gelatina hidratada amb aigua i gel, deixeu que es dissolgui i incorporeu-hi la mantega amb un túrmix. Coleu-ho i reserveu-ho al frigorífic. 
  4. Per a la merenga: munteu les clares; barregeu-ho tot i refrigereu-ho.
  5. Muntatge: poseu el sablé al plat. Escampeu-hi una capa de crema. Amb una mànega de pastisseria, cobriu-ho amb merenga i gratineu amb un bufador. Poseu-hi al costat una quenelle de sorbet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto