Què cuinar La Vanguardia

Aquest pastís em va agradar molt per la seva facilitat a l’hora de preparar-lo i el bon resultat que va donar. Em sembla que serà dels que repetiré!

Preparació

  1. Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Esteneu bé la pasta pel fons i les parets d’un motlle de pastís de 26 cm. Coeu-ho al forn a 180 ºC durant 10 min. Deixeu-ho refredar.
  2. Poseu en remull 3 fulles de gelatina en aigua freda. Barregeu el formatge, el gelat i el sucre. Dissoleu la gelatina amb una miqueta d’aigua calenta i afegiu-ho a la mescla anterior. Munteu la nata i afegiu-la amb compte que no s’abaixi. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera durant 2 h.
  3. Poseu en remull 2 fulles de gelatina. Escalfeu la melmelada de cireres al microones i dissoleu-hi la gelatina. Aboqueu-ho sobre el pastís i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto