Què cuinar La Vanguardia

Aquest pastís em va agradar molt per la seva facilitat a l’hora de preparar-lo i el bon resultat que va donar. Em sembla que serà dels que repetiré!

Preparació

  1. Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Esteneu bé la pasta pel fons i les parets d’un motlle de pastís de 26 cm. Coeu-ho al forn a 180 ºC durant 10 min. Deixeu-ho refredar.
  2. Poseu en remull 3 fulles de gelatina en aigua freda. Barregeu el formatge, el gelat i el sucre. Dissoleu la gelatina amb una miqueta d’aigua calenta i afegiu-ho a la mescla anterior. Munteu la nata i afegiu-la amb compte que no s’abaixi. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera durant 2 h.
  3. Poseu en remull 2 fulles de gelatina. Escalfeu la melmelada de cireres al microones i dissoleu-hi la gelatina. Aboqueu-ho sobre el pastís i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-18 nov

XXI Fira de l'Oli de Siurana

Mes de novembre, mes d'inici de la collita d'olives! En les poblacions catalanes amb més tradició olivera...

18 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

18 nov

Tast de cambra

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle...

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto