Consells de cuina La Vanguardia

A la meva família hi ha quatre escorpins que fem l’aniversari en deu dies de diferència. Ahir ho vam celebrar a casa del meu germà petit, que ens va convidar a un gran dinar. Per postres, vaig portar aquest pastís de llimona i xocolata, un pastís molt ben aprofitat per bufar quatre vegades les espelmes!

Preparació

  1. Barregeu la farina, el cacau i la sal. Afegiu-hi la mantega a dauets i barregeu-ho bé.
  2. Afegiu-hi el sucre, el rovell i l’aigua i barregeu-ho just fins que es formi una bola. Tapeu-ho amb film i reserveu-ho a la nevera 30 min.
  3. Amb l’ajut d’un corró, estireu la massa entre dos papers de forn. Folreu el motlle amb la pasta i punxeu-ne tota la superfície. Reserveu-ho a la nevera 30 min.
  4. Folreu el pastís amb paper de forn i ompliu-ho de llegums secs. Coeu-ho al forn 15 min a 200 ºC. Traieu-ho del forn i retireu els llegums secs.
  5. Amb la pasta encara calenta, repartiu la xocolata ratllada per tota la superfície. Deixeu-ho refredar.
  6. Tritureu amb el túrmix la ratlladura de les llimones, el suc, el sucre, els ous i la nata. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho al forn 30 min a 170 ºC. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
  7. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto