Què cuinar La Vanguardia

El pastís és molt fàcil i molt ràpid de fer. L’única complicació és el muntatge a la nevera per aguantar el motlle amb la inclinació adequada, sobretot si el motlle és de silicona i es doblega tant com el meu. Entre brics de llet i gotets de xarrup, al final ho vaig aconseguir, he he he… Però si no us voleu complicar la vida, sempre es poden fer les dues capes horitzontals de tota la vida.

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients i poseu-ho en un cassó al foc remenant-ho contínuament. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle de silicona i deixeu-lo inclinat a la nevera fins que qualli, uns 30 min. Prepareu la segona capa.
  3. Tritureu les galetes fins que quedin ben fines. Barregeu-les amb la resta d’ingredients i tritureu-ho amb el túrmix.
  4. Poseu-ho en un cassó al foc remenant-ho contínuament. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  5. Aboqueu-ho sobre la capa de maduixa i deixeu el motlle a la nevera en posició normal fins que qualli.
  6. Desemmotlleu el pastís, decoreu-lo al gust i serviu-lo ben fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto