Consells de cuina La Vanguardia

El pastís és molt fàcil i molt ràpid de fer. L’única complicació és el muntatge a la nevera per aguantar el motlle amb la inclinació adequada, sobretot si el motlle és de silicona i es doblega tant com el meu. Entre brics de llet i gotets de xarrup, al final ho vaig aconseguir, he he he… Però si no us voleu complicar la vida, sempre es poden fer les dues capes horitzontals de tota la vida.

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients i poseu-ho en un cassó al foc remenant-ho contínuament. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle de silicona i deixeu-lo inclinat a la nevera fins que qualli, uns 30 min. Prepareu la segona capa.
  3. Tritureu les galetes fins que quedin ben fines. Barregeu-les amb la resta d’ingredients i tritureu-ho amb el túrmix.
  4. Poseu-ho en un cassó al foc remenant-ho contínuament. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  5. Aboqueu-ho sobre la capa de maduixa i deixeu el motlle a la nevera en posició normal fins que qualli.
  6. Desemmotlleu el pastís, decoreu-lo al gust i serviu-lo ben fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto