Què cuinar La Vanguardia

El pastís és molt fàcil i molt ràpid de fer. L’única complicació és el muntatge a la nevera per aguantar el motlle amb la inclinació adequada, sobretot si el motlle és de silicona i es doblega tant com el meu. Entre brics de llet i gotets de xarrup, al final ho vaig aconseguir, he he he… Però si no us voleu complicar la vida, sempre es poden fer les dues capes horitzontals de tota la vida.

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients i poseu-ho en un cassó al foc remenant-ho contínuament. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle de silicona i deixeu-lo inclinat a la nevera fins que qualli, uns 30 min. Prepareu la segona capa.
  3. Tritureu les galetes fins que quedin ben fines. Barregeu-les amb la resta d’ingredients i tritureu-ho amb el túrmix.
  4. Poseu-ho en un cassó al foc remenant-ho contínuament. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  5. Aboqueu-ho sobre la capa de maduixa i deixeu el motlle a la nevera en posició normal fins que qualli.
  6. Desemmotlleu el pastís, decoreu-lo al gust i serviu-lo ben fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto