Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu la base del pastís amb galetes o melindros.
  2. Bulliu la llet amb la vainilla, l’agar-agar, la sal i el sucre durant 5 min a foc baix sense tapar-ho. Traieu la vainilla, afegiu-hi el mango pelat i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi ben fi.
  3. Passeu-ho per un colador per treure les fibres del mango, afegiu-hi la ratlladura de llimona i aboqueu-ho dins el motlle. Deixeu-ho a la nevera fins que qualli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: