Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i humitegeu-lo amb un almívar TPT.
  2. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina, fins que no quedi cap grumoll.
  3. Incorporeu-hi el suc de llimona, la llet condensada i barregeu-ho bé. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  4. Incorporeu-hi la nata semimuntada amb moviments suaus. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera.
  5. Desemmotlleu-ho i decoreu-ho amb les maduixes. Serviu-ho ben fred de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: