Què cuinar La Vanguardia

Aquesta mousse ens va agradar molt, i, com que es menja fresqueta de la nevera, tot i ser de xocolata no atipa massa i entra divinament. La recepta la vaig llegir fa temps al web Mundorecetas i la tenia guardada a la llista de “favoritos”. És fàcil de fer i segur que la repetiré! Com sempre, he introduït alguns canvis a la recepta original, sobretot a la base i a la cobertura, de manera que reescric la recepta tal com la vaig fer jo.

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i emborratxeu-lo amb una mica de batut de xocolata.
  2. Escalfeu la Nutella en un cassó al bany maria. Escalfeu el batut de xocolata al microones i dissoleu-hi la gelatina rehidratada en aigua freda. Barregeu la gelatina amb la Nutella i deixeu-ho refredar una mica.
  3. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Afegiu-hi les clares muntades a punt de neu, també vigilant que no s’abaixin.
  4. Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i deixeu-ho quallar a la nevera.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata i la glucosa al microones (gairebé fins a bullir). Barregeu-ho bé i afegiu-hi la xocolata trossejada remenant-ho fins que es fongui i quedi una crema sense grumolls. Deixeu-la refredar una mica i aboqueu-la sobre la mousse.
  6. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, decoreu-ho amb el crocant d’ametlla i serviu-ho ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto