Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i emborratxeu-lo amb una mica de batut de xocolata.
  2. Escalfeu la Nutella en un cassó al bany maria. Escalfeu el batut de xocolata al microones i dissoleu-hi la gelatina rehidratada en aigua freda. Barregeu la gelatina amb la Nutella i deixeu-ho refredar una mica.
  3. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Afegiu-hi les clares muntades a punt de neu, també vigilant que no s’abaixin.
  4. Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i deixeu-ho quallar a la nevera.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata i la glucosa al microones (gairebé fins a bullir). Barregeu-ho bé i afegiu-hi la xocolata trossejada remenant-ho fins que es fongui i quedi una crema sense grumolls. Deixeu-la refredar una mica i aboqueu-la sobre la mousse.
  6. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, decoreu-ho amb el crocant d’ametlla i serviu-ho ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto