Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: barregeu les galetes esmicolades, el sucre i la mantega fosa. Coeu-ho 10 min al forn a 180 ºC.
  2. En un cassó, escalfeu els iogurts, el sucre, el suc de llimona i el licor. Quan estigui a punt de bullir, traieu-ho del foc, afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé fins que es dissolgui.
  3. Afegiu-hi el préssec en almívar, reservant-ne 4 meitats i el suc per decorar, i tritureu-ho ben fi amb el túrmix. Deixeu-ho refredar. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i deixeu-ho quallar a la nevera (3 h, com a mínim).
  4. Per a la cobertura: talleu a làmines fines el préssec reservat i cobriu la mousse en cercles concèntrics. Escalfeu una part del suc i dissoleu-hi la gelatina rehidratada en aigua freda. Barregeu-ho amb la resta del suc i aboqueu-ho amb compte sobre el pastís. Deixeu-ho quallar a la nevera i serviu-ho ben fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: