Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la xocolata i la nata líquida al bany maria fins que es fonguin. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi la gelatina remullada  en aigua freda i barregeu-ho. Deixeu-ho refredar uns minuts fins que arribi als 35 ºC. Afegiu-hi, a poc a poc, la nata muntada. Reserveu-ho a la nevera.
  2. Poseu un cassó al foc amb el vi negre, el canonet de canyella, la pell de taronja i la de llimona, i el sucre. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc. Deixeu-ho refredar fins que sigui tebi.
  3. Talleu els panets a llesques i suqueu-los amb el vi. Poseu les llesques enmig del plat. Aboqueu el vi cuit d’abans (encara tebi) al voltant del pa. Afegiu a sobre el pa les fruites vermelles tallades i la mousse de xocolata per sobre (quan el pa ja hagi absorbit el vi).
  4. Poseu-ho al congelador 25 min i tot seguit poseu-ho a la nevera. Les postres estan a punt per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-18 nov

XXI Fira de l'Oli de Siurana

Mes de novembre, mes d'inici de la collita d'olives! En les poblacions catalanes amb més tradició olivera...

18 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

18 nov

Tast de cambra

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle...

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto