Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la xocolata i la nata líquida al bany maria fins que es fonguin. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi la gelatina remullada  en aigua freda i barregeu-ho. Deixeu-ho refredar uns minuts fins que arribi als 35 ºC. Afegiu-hi, a poc a poc, la nata muntada. Reserveu-ho a la nevera.
  2. Poseu un cassó al foc amb el vi negre, el canonet de canyella, la pell de taronja i la de llimona, i el sucre. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc. Deixeu-ho refredar fins que sigui tebi.
  3. Talleu els panets a llesques i suqueu-los amb el vi. Poseu les llesques enmig del plat. Aboqueu el vi cuit d’abans (encara tebi) al voltant del pa. Afegiu a sobre el pa les fruites vermelles tallades i la mousse de xocolata per sobre (quan el pa ja hagi absorbit el vi).
  4. Poseu-ho al congelador 25 min i tot seguit poseu-ho a la nevera. Les postres estan a punt per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto