Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En un bol, barregeu la farina, el sucre, la sal, la canyella, el bicarbonat i la pols de fornejar.
  2. Peleu, talleu i ratlleu les pastanagues ben fines.
  3. Incorporeu a la primera barreja l’oli de gira-sol, l’aigua, la vainilla, la pastanaga i les nous. Bateu-ho fins a obtenir una massa ben homogènia.
  4. Poseu la massa en un motlle de corona i coeu-la al forn a 180 °C, fins que estigui ben cuita. Punxeu el pa de pessic amb un escuradents de fusta per comprovar si està cuit.
  5. Per a la taronja glacé: barregeu el sucre de llustre amb el suc de taronja i bateu-ho bé fins que no quedin grumolls.
  6. Cobriu el pastís amb el glacejat i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto