Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes ben fines i barregeu-les amb la mantega a temperatura ambient fins aconseguir una massa ben homogènia. Repartiu-la per tota la base d’un motlle desemmotllable de 20 cm de diàmetre.
  2. Poseu en remull les 5 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfeu al microones una part de la llet i dissoleu-hi la gelatina.
  3. A part, barregeu els petitsuís, la nata líquida, el sucre i la resta de la llet. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Aboqueu-ho sobre la base de galeta i deixeu que qualli a la nevera. 
  4. Per a la capa de melmelada, poseu en remull les 2 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfeu 2 cullerades d’aigua i dissoleu-hi la gelatina.
  5. Escalfeu una mica la melmelada al microones per tal de liquar-la una mica i coleu-la per un colador ben fi. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Aboqueu-ho sobre el pastís ja quallat i torneu-ho a reservar a la nevera.
  6. Un cop quallada la capa de dalt, desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto