Consells de cuina La Vanguardia

Aquest pastís de pinya i coco és molt refrescant, ja que l’acidesa de la pinya aconsegueix que sigui lleuger (com els de llimona) i gens contundent. D’altra banda, el binomi pinya-coco és fantàstic i els dos gustos lliguen a la perfecció. Si a tot això li sumeu que és fàcil de preparar i que es pot fer amb antelació, obtenim el pastís ideal. Això sí, cal assegurar-se que a tothom li agrada el coco, perquè es nota moltíssim!

 

 

Preparació

  1. Feu la base de galetes com aquí.
  2. Tritureu la pinya i el sucre amb el túrmix i afegiu-hi el coco ratllat.
  3. Remulleu la gelatina amb aigua freda. Escalfeu 100 ml de l’almívar de la pinya, desfeu-hi la gelatina i barregeu-ho amb la resta del puré.
  4. Munteu la nata i afegiu-la amb compte a la barreja. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  5. Per decorar: prepareu una mica de gelatina amb la resta de l’almívar i aboqueu-hi per sobre el pastís un cop hagi quallat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto