Què cuinar La Vanguardia

Divendres va ser l’aniversari de l’Olga, la meva fillola, que va fer 10 anys! Ho vam celebrar amb un sopar familiar i per postres vaig portar aquest pastís.

Em vaig decidir per aquest famós pastís de la blogosfera, de color vermell, ple de cors i amb un gust de piruleta deliciós. Des que el vaig veure al blog de l’Eva que ja el tenia triat. He adaptat una mica la recepta original per potenciar el gust de piruleta, tant a la mousse com a la cobertura vermella. El resultat és excepcional, té una textura suau i, al contrari del que pugui semblar a primera vista, gens dolç. El secret és el licor de piruleta, de gust molt concentrat i molt ben aconseguit. Feu-lo i triomfareu, i no només entre el públic infantil, us ho asseguro!

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes i barregeu-hi la mantega fosa fins a formar una massa.
  2. Col·loqueu la massa a tota la base d’un motlle desemmotllable. Reserveu-ho a la nevera.
  3. Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
  4. Poseu en un cassó la meitat del licor i les piruletes trossejades fins que es desfacin completament.
  5. Afegiu-hi la gelatina hidratada i remeneu-ho perquè quedi ben dissolt.
  6. Barregeu els iogurts amb el sucre i la resta de licor i afegiu-ho a la barreja anterior.
  7. Semimunteu la nata i incorporeu-la a la barreja anterior amb moviments suaus.
  8. Aboqueu-ho en el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera un mínim de 4 h.
  9. Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
  10. Escalfeu una part de l’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta d’aigua i licor.
  11. Aboqueu-ho sobre la mousse de piruleta i deixeu-ho quallar a la nevera.
  12. Desemmotlleu-ho i decoreu tot el voltant amb piruletes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto