Què cuinar La Vanguardia

Divendres va ser l’aniversari de l’Olga, la meva fillola, que va fer 10 anys! Ho vam celebrar amb un sopar familiar i per postres vaig portar aquest pastís.

Em vaig decidir per aquest famós pastís de la blogosfera, de color vermell, ple de cors i amb un gust de piruleta deliciós. Des que el vaig veure al blog de l’Eva que ja el tenia triat. He adaptat una mica la recepta original per potenciar el gust de piruleta, tant a la mousse com a la cobertura vermella. El resultat és excepcional, té una textura suau i, al contrari del que pugui semblar a primera vista, gens dolç. El secret és el licor de piruleta, de gust molt concentrat i molt ben aconseguit. Feu-lo i triomfareu, i no només entre el públic infantil, us ho asseguro!

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes i barregeu-hi la mantega fosa fins a formar una massa.
  2. Col·loqueu la massa a tota la base d’un motlle desemmotllable. Reserveu-ho a la nevera.
  3. Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
  4. Poseu en un cassó la meitat del licor i les piruletes trossejades fins que es desfacin completament.
  5. Afegiu-hi la gelatina hidratada i remeneu-ho perquè quedi ben dissolt.
  6. Barregeu els iogurts amb el sucre i la resta de licor i afegiu-ho a la barreja anterior.
  7. Semimunteu la nata i incorporeu-la a la barreja anterior amb moviments suaus.
  8. Aboqueu-ho en el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera un mínim de 4 h.
  9. Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
  10. Escalfeu una part de l’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta d’aigua i licor.
  11. Aboqueu-ho sobre la mousse de piruleta i deixeu-ho quallar a la nevera.
  12. Desemmotlleu-ho i decoreu tot el voltant amb piruletes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto