Consells de cuina La Vanguardia

Divendres va ser l’aniversari de l’Olga, la meva fillola, que va fer 10 anys! Ho vam celebrar amb un sopar familiar i per postres vaig portar aquest pastís.

Em vaig decidir per aquest famós pastís de la blogosfera, de color vermell, ple de cors i amb un gust de piruleta deliciós. Des que el vaig veure al blog de l’Eva que ja el tenia triat. He adaptat una mica la recepta original per potenciar el gust de piruleta, tant a la mousse com a la cobertura vermella. El resultat és excepcional, té una textura suau i, al contrari del que pugui semblar a primera vista, gens dolç. El secret és el licor de piruleta, de gust molt concentrat i molt ben aconseguit. Feu-lo i triomfareu, i no només entre el públic infantil, us ho asseguro!

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes i barregeu-hi la mantega fosa fins a formar una massa.
  2. Col·loqueu la massa a tota la base d’un motlle desemmotllable. Reserveu-ho a la nevera.
  3. Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
  4. Poseu en un cassó la meitat del licor i les piruletes trossejades fins que es desfacin completament.
  5. Afegiu-hi la gelatina hidratada i remeneu-ho perquè quedi ben dissolt.
  6. Barregeu els iogurts amb el sucre i la resta de licor i afegiu-ho a la barreja anterior.
  7. Semimunteu la nata i incorporeu-la a la barreja anterior amb moviments suaus.
  8. Aboqueu-ho en el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera un mínim de 4 h.
  9. Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
  10. Escalfeu una part de l’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta d’aigua i licor.
  11. Aboqueu-ho sobre la mousse de piruleta i deixeu-ho quallar a la nevera.
  12. Desemmotlleu-ho i decoreu tot el voltant amb piruletes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto