Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: barregeu les galetes esmicolades, la mantega i el sucre i coeu-ho 5 min al forn a 180 ºC.
  2. Per al farcit: feu un caramel amb el sucre i l’aigua. Quan sigui ros, afegiu-hi el plàtan a rodanxes i coeu-lo 5 min. Afegiu-hi la nata líquida i porteu-ho a ebullició. Traieu-ho del foc i tritureu-ho amb el túrmix. Afegiu-hi la gelatina hidratada amb aigua freda i deixeu-ho refredar una mica. Afegiu-hi els iogurts, remeneu-ho bé i aboqueu-ho sobre la base de galeta. Reserveu-ho a la nevera un parell d’hores.
  3. Per a la cobertura: escalfeu la llet, afegiu-hi el sucre i la gelatina hidratada. Deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi els iogurts i aboqueu-ho sobre la capa de plàtan. Deixeu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: