Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 180 °C. En un bol, poseu la farina, l’oli i el sucre i remeneu-ho bé.
  2. Peleu els plàtans i talleu-los a tires.
  3. En un motlle per a plum-cake de 24 cm de llarg, col·loqueu-hi 250 g de massa i premeu-la amb la mà. Poseu-hi tres plàtans a tires i empolsineu-los amb una mica de canyella en pols. A sobre poseu-hi 250 g de massa i tres plàtans més.
  4. Continueu fent capes fins a acabar els ingredients, amb una última capa de tires de plàtan.
  5. Escampeu-hi el sèsam per sobre i poseu-ho al forn 1 h, fins que el plàtan estigui tou i daurat.
  6. Traieu el pastís del forn, desemmotlleu-lo i deixeu-lo refredar abans de tallar-lo i servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: