Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 180 °C. En un bol, poseu la farina, l’oli i el sucre i remeneu-ho bé.
  2. Peleu els plàtans i talleu-los a tires.
  3. En un motlle per a plum-cake de 24 cm de llarg, col·loqueu-hi 250 g de massa i premeu-la amb la mà. Poseu-hi tres plàtans a tires i empolsineu-los amb una mica de canyella en pols. A sobre poseu-hi 250 g de massa i tres plàtans més.
  4. Continueu fent capes fins a acabar els ingredients, amb una última capa de tires de plàtan.
  5. Escampeu-hi el sèsam per sobre i poseu-ho al forn 1 h, fins que el plàtan estigui tou i daurat.
  6. Traieu el pastís del forn, desemmotlleu-lo i deixeu-lo refredar abans de tallar-lo i servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto