Consells de cuina La Vanguardia


Aquest pastís de poma necessita poques presentacions: ens la va ensenyar a fer en David Lienas a l’última classe del Bonpreu, i crec que, de tota la colla que vam anar-hi, dec ser l’última a fer-la… tot i així, no m’he pogut resistir a posar-la també al blog.

Les úniques variacions que vaig fer a la recepta són que, per falta de temps, en lloc de tallar la poma a dauets la vaig ratllar amb un ratllador de forat molt gros. L’altra variació que aconsello fermament és coure uns minuts la pasta brisa tota sola al forn, així queda més cruixent i ben cuita del fons a la base.

Preparació

  1. Col·loqueu la massa brisa al fons d’un motlle untat amb mantega i farina. Punxeu-la amb una forquilla i deixeu-la a la nevera perquè reposi.
  2. Foneu la mantega al bany maria. Afegiu-hi el sucre i els ous batuts i després la farina i remeneu-ho bé. Reserveu-ho.
  3. Peleu les pomes i talleu-les a daus de 0,5 cm de costat. Poseu-les sobre la massa brisa i cobriu-les amb la barreja anterior que havíeu reservat. Distribuïu-ho bé pel motlle. Coeu el pastís a 180 ºC amb el forn ja calent uns 40 min.
  4. Deixeu-ho refredar i empolseu-ho amb sucre en pols en el moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto