Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les galetes i les pipes. Barregeu les galetes, les pipes, la mantega fosa i la mel fins a obtenir una massa homogènia. Esteneu la massa pel fons i les parets d’un motlle de pastís i coeu-la 15 min a 170 ºC.
  2. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients del farcit. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho 30 min a 170 ºC. Comproveu-ne la cocció punxant-ho amb un escuradents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: