Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest pastís de préssec, més enllà d'una elaboració sense gaires complicacions, té un toc especial que val la pena destacar. Es tracta de l'Amasake, una beguda japonesa tradicional, dolça i amb una mica d'alcohol, que s'elabora a base d'arròs fermenat. En podreu trobar en botigues especialitzades en productes asiàtics. Que en gaudiu!

Preparació

  1. Per a la base: barregeu tots els ingredients de la base, remenant-los sense pastar-los gaire. La massa ha de quedar seca i una mica solta.
  2. Poseu la massa en un motlle i esteneu-la finament.
  3. Punxeu-la amb una forquilla i poseu-la al forn, a 180 ºC, 10-15 min.
  4. Per al farciment d’amasake: barregueu l’amasake amb l’agar-agar, i escalfeu-ho fins que es dissolgui l’agar-agar, 6-7 min.
  5. Dissoleu el kuzu en un got de suc de poma, afegiu-ho al farcit d’amasake i remeneu-ho fins que quedi espès.
  6. Col·loqueu-ho damunt de la base del pastís i deixeu-ho refredar.
  7. Per al farcit de préssec: barregueu els préssecs, pelats i tallats, amb el suc de poma i la sal. Escalfeu-ho amb l’agar-agar, fins que aquest es dissolgui, uns 6-7 min.
  8. Afegiu-hi una mica de xarop d’arròs, si voleu que sigui més dolç.
  9. Poseu-ho sobre el farciment d’amasake i deixeu-ho refredar

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: