Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Unteu tota la superfície del motlle amb la mantega, poseu-hi la farina i traieu-ne la que sobri, que faci una capa fina.
  2. Barregeu el recuit d’ovella, els rovells, el midó i la llet en pols amb un batedor fins que ens quedi una crema fina i homogènia.
  3. Munteu les clares a punt de neu i aneu afegint-hi el sucre. Incorporeu aquesta merenga a la crema de formatge, primer una tercera part, mesclant-ho delicadament amb una espàtula, i després la resta. Quan sigui gairebé cuita, poseu-hi els daus de formatge i torneu-la a posar al forn 3 min més. Deixeu-ho reposar.
  4. Prepareu els maduixots, renteu-los i poseu-los en un bol d’acer inoxidable amb el sucre. Tapeu-lo amb film i poseu-lo a coure al bany maria 1 h. Amb l’escalfor, els maduixots deixaran anar tot el suc i us quedarà un líquid brillant i transparent. Tot seguit, coleu els maduixots i a continuació deixeu refredar la infusió.
  5. Incorporeu les altres fruites (netes i ben eixugades) a la infusió ja freda.
  6. Poseu un tall de pastís en un plat soper gros. Al voltant, la infusió de maduixes amb les altres fruites al damunt. I acabeu-ho amb unes fulles de menta (o bé pètals de flors comestibles, com ara pensaments o roses), que li donaran un toc aromàtic.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto