Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unteu tota la superfície del motlle amb la mantega, poseu-hi la farina i traieu-ne la que sobri, que faci una capa fina.
  2. Barregeu el recuit d’ovella, els rovells, el midó i la llet en pols amb un batedor fins que ens quedi una crema fina i homogènia.
  3. Munteu les clares a punt de neu i aneu afegint-hi el sucre. Incorporeu aquesta merenga a la crema de formatge, primer una tercera part, mesclant-ho delicadament amb una espàtula, i després la resta. Quan sigui gairebé cuita, poseu-hi els daus de formatge i torneu-la a posar al forn 3 min més. Deixeu-ho reposar.
  4. Prepareu els maduixots, renteu-los i poseu-los en un bol d’acer inoxidable amb el sucre. Tapeu-lo amb film i poseu-lo a coure al bany maria 1 h. Amb l’escalfor, els maduixots deixaran anar tot el suc i us quedarà un líquid brillant i transparent. Tot seguit, coleu els maduixots i a continuació deixeu refredar la infusió.
  5. Incorporeu les altres fruites (netes i ben eixugades) a la infusió ja freda.
  6. Poseu un tall de pastís en un plat soper gros. Al voltant, la infusió de maduixes amb les altres fruites al damunt. I acabeu-ho amb unes fulles de menta (o bé pètals de flors comestibles, com ara pensaments o roses), que li donaran un toc aromàtic.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: