Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Unteu tota la superfície del motlle amb la mantega, poseu-hi la farina i traieu-ne la que sobri, que faci una capa fina.
  2. Barregeu el recuit d’ovella, els rovells, el midó i la llet en pols amb un batedor fins que ens quedi una crema fina i homogènia.
  3. Munteu les clares a punt de neu i aneu afegint-hi el sucre. Incorporeu aquesta merenga a la crema de formatge, primer una tercera part, mesclant-ho delicadament amb una espàtula, i després la resta. Quan sigui gairebé cuita, poseu-hi els daus de formatge i torneu-la a posar al forn 3 min més. Deixeu-ho reposar.
  4. Prepareu els maduixots, renteu-los i poseu-los en un bol d’acer inoxidable amb el sucre. Tapeu-lo amb film i poseu-lo a coure al bany maria 1 h. Amb l’escalfor, els maduixots deixaran anar tot el suc i us quedarà un líquid brillant i transparent. Tot seguit, coleu els maduixots i a continuació deixeu refredar la infusió.
  5. Incorporeu les altres fruites (netes i ben eixugades) a la infusió ja freda.
  6. Poseu un tall de pastís en un plat soper gros. Al voltant, la infusió de maduixes amb les altres fruites al damunt. I acabeu-ho amb unes fulles de menta (o bé pètals de flors comestibles, com ara pensaments o roses), que li donaran un toc aromàtic.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24-25 jun

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

24-25 jun

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto