Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Unteu tota la superfície del motlle amb la mantega, poseu-hi la farina i traieu-ne la que sobri, que faci una capa fina.
  2. Barregeu el recuit d’ovella, els rovells, el midó i la llet en pols amb un batedor fins que ens quedi una crema fina i homogènia.
  3. Munteu les clares a punt de neu i aneu afegint-hi el sucre. Incorporeu aquesta merenga a la crema de formatge, primer una tercera part, mesclant-ho delicadament amb una espàtula, i després la resta. Quan sigui gairebé cuita, poseu-hi els daus de formatge i torneu-la a posar al forn 3 min més. Deixeu-ho reposar.
  4. Prepareu els maduixots, renteu-los i poseu-los en un bol d’acer inoxidable amb el sucre. Tapeu-lo amb film i poseu-lo a coure al bany maria 1 h. Amb l’escalfor, els maduixots deixaran anar tot el suc i us quedarà un líquid brillant i transparent. Tot seguit, coleu els maduixots i a continuació deixeu refredar la infusió.
  5. Incorporeu les altres fruites (netes i ben eixugades) a la infusió ja freda.
  6. Poseu un tall de pastís en un plat soper gros. Al voltant, la infusió de maduixes amb les altres fruites al damunt. I acabeu-ho amb unes fulles de menta (o bé pètals de flors comestibles, com ara pensaments o roses), que li donaran un toc aromàtic.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto