Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu en cercles amb l’ajut d’un cèrcol el pa de pessic.
  2. Per a la trufa de xocolata: poseu la nata a bullir juntament amb el sucre i tireu-li la cobertura de xocolata a trossets. Remeneu-ho bé. Ha de quedar molt ben emulsionat. Deixeu que arribi a una temperatura aproximada de 35 ºC i afegiu-hi la mantega. Deixeu-ho reposar una estona.
  3. Muntatge: col·loqueu el pa de pessic de xocolata en un cèrcol i emborratxeu-lo amb el kirsch. Poseu-hi una capa de melmelada d’albercocs i, seguidament, la melmelada de gerds. Tireu-li la trufa emulsionada per sobre i deixeu-ho una estona a uns 15 ºC de temperatura perquè pugui cristal·litzar la trufa. Decoreu-ho amb els gerds i els filets de cobertura de xocolata. Poseu-ho a la nevera. Abans de servir-ho, però, deixeu-ho una estona a temperatura ambient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: