Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el salmó ben menut.
  2. Separeu un rovell d’una clara i reserveu-la. Si no sabeu com fer-ho, millor demaneu ajuda a un adult.
  3. Bateu dos ous i el rovell restant i barregeu-los amb la nata i el salmó tallat. Afegiu-hi una mica de sal.
  4. Amb unes varetes manuals o elèctriques, munteu la clara reservada i afegiu-la a la barreja anterior.
  5. Unteu un motlle amb mantega i farina.
  6. Aboqueu la barreja al motlle i coeu-la al forn, al bany maria, a 180 ºC, 40 min.
  7. Espereu que es refredi el pastís i talleu-lo a llenques.
  8. Poseu tots els ingredients en un vas de batedora per fer la maionesa. Bateu-ho fins que prengui cos.
  9. Podeu menjar-vos el pastís fred o calent, acompanyat de la maionesa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: