Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el salmó ben menut.
  2. Separeu un rovell d’una clara i reserveu-la. Si no sabeu com fer-ho, millor demaneu ajuda a un adult.
  3. Bateu dos ous i el rovell restant i barregeu-los amb la nata i el salmó tallat. Afegiu-hi una mica de sal.
  4. Amb unes varetes manuals o elèctriques, munteu la clara reservada i afegiu-la a la barreja anterior.
  5. Unteu un motlle amb mantega i farina.
  6. Aboqueu la barreja al motlle i coeu-la al forn, al bany maria, a 180 ºC, 40 min.
  7. Espereu que es refredi el pastís i talleu-lo a llenques.
  8. Poseu tots els ingredients en un vas de batedora per fer la maionesa. Bateu-ho fins que prengui cos.
  9. Podeu menjar-vos el pastís fred o calent, acompanyat de la maionesa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto