Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esteneu la pasta brisa en un motlle desemmotllable i coeu-la 15 min a 180 ºC.
  2. Esteneu la compota sobre la pasta brisa.
  3. Amb les varetes elèctriques del túrmix, bateu els ous i el sucre fins que blanquegin i tripliquin el volum. Afegiu-hi l’ametlla, la ratlladura de llimona i el licor i barregeu-ho amb moviments suaus per evitar que s’abaixi la massa. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho 1 h a 170 ºC.
  4. Deixeu-ho refredar, decoreu-ho amb sucre en pols i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: