Consells de cuina La Vanguardia

Aquestes postres incorporen te, el te matcha, un te verd en pols que s’utilitza directament sense fer-ne infusió. El color verd del te tenyeix el pa de pessic i deixa una aroma lleugera de te molt agradable. A més, el farcit del lemon curd i el coco lliguen molt bé amb el te, donant un conjunt d’aromes amb aires orientals.

Preparació

  • Per al pa de pessic: separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre fins que doblin el volum. Munteu les clares i afegiu-les suaument als rovells.
  • Afegiu-hi la farina tamisada, el te matcha i la ratlladura de llima.
  • Aboqueu-ho dins un motlle untat amb mantega i farina i coeu-ho 25 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar i talleu-ho longitudinalment en tres discos.
  • Per a l’almívar: coeu l’aigua, el sucre i unes gotes de llimona durant 5 min. Fora del foc, afegiu-hi un rajolí de licor.
  • Muntatge: mulleu amb almívar un primer pis de pa de pessic. Escampeu-hi 100 g de lemon curd i cobriu-lo amb un segon pis de pa de pessic. Mulleu-lo amb almívar i cobriu-lo amb 100 g de lemon curd. Cobriu-lo amb el tercer pis de pa de pessic i mulleu-lo amb la resta d’almívar. 
  • Barregeu la resta de lemon curd amb el coco ratllat i el te matcha.
  • Cobriu tot el pastís deixant que caigui pels costats fins que quedin totes les parets ben cobertes. Alliseu bé la part superior i decoreu-ho amb coco ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto