Consells de cuina La Vanguardia

Som una família que traiem força profit de les trobades familiars i intentem celebrar tantes coses com podem, així tots som una mica protagonistes de la diada. En aquesta ocasió vam anar a dinar a Barcelona, que això sol ja fa festa grossa: cadires, cavallets, fustes, plats, pastís… tots cap a l’Eixample en caravana, va ser tota una expedició.

El pastís de torró va tenir molt èxit. Fi, amb una textura de mousse deliciosa, lleuger i gens embafador, és d’aquells per repetir. I com que encara ningú ha menjat torrons però ja s’acosta el Nadal, el torró és un gust que ve molt de gust. El vaig acompanyar d’un coulis fet amb melmelada de cireres i kirsch, que també hauria quedat molt bé com a capa superior del pastís. I les ratlles de xocolata de la decoració em van servir per estrenar un dels regals de l’aniversari, un estri de silicona ideal per dibuixar.

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes i barregeu-les amb el sucre i la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Esteneu bé la pasta dins un motlle desemmotllable i coeu-ho al forn a 180 ºC durant 10 min. Deixeu-ho refredar.
  2. Per al farcit: poseu en remull 5 fulles de gelatina en aigua freda. Barregeu el formatge, el gelat fos i el sucre. Escalfeu un dit d’aigua al microones i dissoleu-hi la gelatina. Afegiu-ho a la mescla anterior i barregeu-ho bé. Semimunteu la nata i afegiu-la amb compte que no s’abaixi. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu que qualli a la nevera durant 2 h.
  3. Per a la cobertura: poseu en remull 2 fulles de gelatina. Escalfeu un dit d’aigua al microones i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu-ho amb els iogurts i aboqueu-ho sobre el pastís. Reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto