Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu una merenga francesa amb les clares i els 120 g de sucre.
  2. Barregeu la resta d’ingredients i tamiseu-los.
  3. Incorporeu-los a la merenga procurant mantenir la màxima esponjositat.
  4. Disposeu la merenga en planxes de forn, d’1 cm de gruix. Enforneu-les 15 min a 170 ºC.
  5. Munteu el recuit i el sucre.
  6. Incorporeu la nata al recuit ensucrat, a poc a poc, evitant que es facin grumolls i aconseguint un muntat consistent i homogeni. Afegiu-hi el torró trencat en trossets. Guardeu-ho en fred.
  7. Poseu a bullir aigua i sucre. Quan arrenqui el bull, pareu el foc, tireu-hi la ratafia i deixeu-ho refredar.
  8. Tritureu les avellanes i el sucre, a la Thermomix, augmentant la velocitat, fins a aconseguir una pasta suau i espessa.
  9. Dividiu la planxa de ‘daquoise en tres parts iguals. Emborratxeu lleugerament la primera amb ratafia i escampeu-hi la meitat del praliné.
  10. Afegiu-hi la segona planxa a sobre. Emborratxeu-la amb l’almívar de ratafia.
  11. Escampeu-hi la resta de praliné.
  12. Disposeu la darrera planxa de ‘daquoise, emborratxeu-la també amb ratafia.
  13. Cobriu-la amb la mousse, deixant una superfície llisa. Deixeu-ho refredar a la nevera 2 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: