Què cuinar La Vanguardia

Per postres, aprofitant que fa uns dies la Renata em va demanar la recepta, he pensat que podia repetir aquest pastís, que per als amants de la xocolata té l’èxit assegurat.

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes. Afegiu-hi la mantega fosa, un rajolí de llet i barregeu-ho bé fins que quedi una massa ferma i homogènia. Esteneu-la bé per tota la base d’un motlle desmuntable d’uns 26 cm.
  2. El procediment per a cada capa és el mateix: poseu en un cassó la xocolata negra trossejada, 75 g de sucre, 250 ml de llet, 250 ml de nata, un sobre de quallada i escalfe-ho sense que arribi a bullir (90 ºC, aproximadament), remenant-ho bé perquè no s’enganxi la xocolata (com si féssim xocolata desfeta).
  3. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i feu la segona capa, com abans, però ara amb la xocolata amb llet i 50 g de sucre (la resta, igual que abans). Aboqueu-ho sobre la capa de xocolata negra amb compte perquè no es barregin i feu la tercera capa, ara amb la xocolata blanca i 25 g de sucre.
  4. Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho quallar (és millor fer-la el dia abans). Decoreu-ho al gust i serviu-ho fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto