Què cuinar La Vanguardia

Per postres, aprofitant que fa uns dies la Renata em va demanar la recepta, he pensat que podia repetir aquest pastís, que per als amants de la xocolata té l’èxit assegurat.

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes. Afegiu-hi la mantega fosa, un rajolí de llet i barregeu-ho bé fins que quedi una massa ferma i homogènia. Esteneu-la bé per tota la base d’un motlle desmuntable d’uns 26 cm.
  2. El procediment per a cada capa és el mateix: poseu en un cassó la xocolata negra trossejada, 75 g de sucre, 250 ml de llet, 250 ml de nata, un sobre de quallada i escalfe-ho sense que arribi a bullir (90 ºC, aproximadament), remenant-ho bé perquè no s’enganxi la xocolata (com si féssim xocolata desfeta).
  3. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i feu la segona capa, com abans, però ara amb la xocolata amb llet i 50 g de sucre (la resta, igual que abans). Aboqueu-ho sobre la capa de xocolata negra amb compte perquè no es barregin i feu la tercera capa, ara amb la xocolata blanca i 25 g de sucre.
  4. Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho quallar (és millor fer-la el dia abans). Decoreu-ho al gust i serviu-ho fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto