Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu un motlle desemmotllable amb la pasta brisa i coeu-la 15 min  a 180 ºC.
  2. Deixeu en remull les cireres amb l’amaretto durant 30 min, remenant-ho de tant en tant per tal que s’impregnin bé del licor.
  3. Foneu la xocolata al microones a baixa potència i deixeu-la temperar.
  4. Bateu amb les varetes elèctriques del túrmix la mantega i el sucre fins que blanquegi. Sense deixar-ho de batre, afegiu-hi els ous d'un en un, alternant-los amb les ametlles mòltes, la farina i el llevat. Finalment, incorporeu-hi les galetes triturades i la xocolata fosa. 
  5. Aboqueu un terç de la barreja dins el motlle, repartiu-hi les cireres escorregudes per sobre i acabeu-hi d’abocar la barreja de xocolata. Repartiu les ametlles filetejades per sobre i coeu-ho 50-60 min a 170 ºC.
  6. Traieu-ho del forn, deixeu-ho reposar una estona, decoreu-ho i serviu-ho tebi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: