Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: en un bol, barregeu tots els ingredients secs (farina, sucre, bicarbonat, sal i llevat).
  2. Ratlleu la pela de la llimona.
  3. Afegiu al bol l’aigua, la pela de llimona, l’extracte de vainilla i l’oli. Bateu-ho amb l’ajuda d’unes varetes.
  4. Piqueu les maduixes i la xocolata blanca a trossets .
  5. Incorporeu-hi les maduixes i la xocolata, i remeneu-ho amb cura perquè no es trenquin.
  6. Amb la massa resultant, ompliu càpsules de cupcake fins a la meitat.
  7. Coeu-ho al forn a 180 ºC i retireu-ho quan en punxar el centre de cada cupcake amb un escuradents, surti net.Reserveu-ho en fred 2 h.
  8. Desemmotlleu els cupcakes i talleu-los a trossos.
  9. Per al sablé de xocolata: en un bol, bateu la mantega amb el sucre.
  10. En un altre bol, barregeu la farina amb el cacau, la sal i el bicarbonat.
  11. Poseu la xocolata a la nevera 2 h i tritureu-la molt fina a la picadora, fins a aconseguir pols de xocolata, amb cura que no es fongui.
  12. Afegiu la barreja de la farina al bol de la mantega-sucre i pasteu-ho una mica, fins que la massa estigui enganxada i no hi vegeu flocs de farina solts.
  13. Afegiu-hi la xocolata 70% cacau triturada i l’essència de vainilla i continueu-ho pastant. Cal pastar el mínim possible, perquè el sablé no adquireixi una textura dura.
  14. Feu un rotlle amb la massa i talleu-lo a rodanxes, per obtenir sablés rodons.
  15. Poseu els sablés en una safata amb paper d’enfornar i coeu-los al forn, a 170 ºC, 8-10 min.
  16. Quan estiguin freds, tritureu-los fins a obtenir pols de sablé.
  17. Foneu la mantega i barregeu-la amb la pols de sablé i el pistatxo triturat.
  18. Envolteu un cèrcol de cassoleta amb aquesta massa i deixeu-ho refredar a la nevera.
  19. Per a la ganache de xocolata blanca: en un cassó, poseu la nata, l’aigua i el canonet de vainilla, obert i amb les llavors extretes. Escalfeu-ho fins que arrenqui el bull.
  20. Coleu el líquid infusionat.
  21. Barregeu el líquid infusionat amb la xocolata blanca i emulsioneu-ho amb l’ajuda d’unes varetes. Deixeu refredar la ganache a la nevera un mínim de 6 h.
  22. Poseu la ganache en una mànega pastissera amb un broquet rodó.

 Muntatge

  1.  Col·loqueu a la base de la cassoleta trossos de pa de pessic de maduixa i xocolata blanca.
  2. Acabeu-ho amb ganache de xocolata al voltant i afegiu-hi més trossets de pa de pessic de manera irregular.
  3. Talleu les figues a quarts i poseu-les de manera irregular a la cassoleta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto