Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer el pa de pessic de cacau, preneu la mateixa fórmula del pa de pessic base (vg. pàg. 41) i substituïu 50 g de farina per 50 g de cacau en pols del 22%.
  2. Remulleu la gelatina en aigua freda. 
  3. Agafeu 50 ml d’aigua i escalfeu-los. Incorporeu-hi 2 fulls de gelatina i dissoleu-ho. Apagueu el foc, incorporeu-hi la melmelada de móres i tritureu-ho. Feu el mateix amb la melmelada d’aranyons.
  4. Per fer la crema de xocolata, poseu a escalfar la nata. Quan estigui calenta, poseu-hi els 3 fulls de gelatina restants i deixeu-ho fondre. Apagueu el foc i afegiu-hi la cobertura de xocolata. Remeneu-ho. Poseu-hi la mantega i remeneu-ho amb unes varetes perquè es fongui lentament.
  5. Muntatge: poseu un cercle de pa de pessic i escampeu-hi 1/3 part de crema de xocolata.
  6. Poseu-hi un cercle al damunt i poseu-hi la gelatina de móres. Poseu-hi un altre cercle al damunt i la gelatina d’aranyons.
  7. Acabeu-ho posant-hi l’últim cercle de pa de pessic i la crema de xocolata allisant-la amb una espàtula. Deixeu-ho refredar i decoreu-ho amb unes fulles de menta, móres i uns aranyons frescos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto