Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer el pa de pessic de cacau, preneu la mateixa fórmula del pa de pessic base (vg. pàg. 41) i substituïu 50 g de farina per 50 g de cacau en pols del 22%.
  2. Remulleu la gelatina en aigua freda. 
  3. Agafeu 50 ml d’aigua i escalfeu-los. Incorporeu-hi 2 fulls de gelatina i dissoleu-ho. Apagueu el foc, incorporeu-hi la melmelada de móres i tritureu-ho. Feu el mateix amb la melmelada d’aranyons.
  4. Per fer la crema de xocolata, poseu a escalfar la nata. Quan estigui calenta, poseu-hi els 3 fulls de gelatina restants i deixeu-ho fondre. Apagueu el foc i afegiu-hi la cobertura de xocolata. Remeneu-ho. Poseu-hi la mantega i remeneu-ho amb unes varetes perquè es fongui lentament.
  5. Muntatge: poseu un cercle de pa de pessic i escampeu-hi 1/3 part de crema de xocolata.
  6. Poseu-hi un cercle al damunt i poseu-hi la gelatina de móres. Poseu-hi un altre cercle al damunt i la gelatina d’aranyons.
  7. Acabeu-ho posant-hi l’últim cercle de pa de pessic i la crema de xocolata allisant-la amb una espàtula. Deixeu-ho refredar i decoreu-ho amb unes fulles de menta, móres i uns aranyons frescos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto