Què cuinar La Vanguardia

Ahir ens vam ajuntar una bona colla i vam fer un pica-pica a la terrassa, ben fresquets i animats explicant-nos els projectes que tenim per passar les vacances que comencem aviat: Eslovènia, Bulgària, Suïssa, nord d’Espanya, Pirineus, Costa Daurada, Pics d’Europa… entre tots visitarem mitja Europa!

El pastís que vaig fer per postres és el mateix que el pastís de llimona i mascarpone amb melmelada de cireres, però canviant els gustos: en lloc de gelat de llimona vaig posar gelat de xocolata; en lloc de galetes maria vaig posar galetes de xocolata (Oreo), i en lloc de melmelada de cireres vaig posar melmelada de móra. Va resultar un pastís molt bo, sobretot per als amants de la xocolata, tot i que jo personalment vaig preferir el de l’altre dia, molt més àcid i no tan dolç… Avui m’estalvio la recepta, ja que és exactament la mateixa

Preparació

  1. Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Esteneu bé la pasta pel fons i les parets d’un motlle de pastís de 26 cm.
  2. Coeu-ho al forn a 180 ºC durant 10 min. Deixeu-ho refredar.
  3. Poseu en remull 3 fulles de gelatina en aigua freda. Barregeu el formatge, el gelat i el sucre.
  4. Dissoleu la gelatina amb una miqueta d’aigua calenta i afegiu-ho a la mescla anterior. Munteu la nata i afegiu-la amb compte que no s’abaixi. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera durant 2 h.
  5. Poseu en remull 2 fulles de gelatina. Escalfeu la melmelada de móres al microones i dissoleu-hi la gelatina.
  6. Aboqueu-ho sobre el pastís i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto