Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Estireu la massa brisa sobre un motlle de pastís desemmotllable. Coeu-ho 15 min al forn a 180 ºC (va molt bé posar-hi uns cigrons secs per tal que no pugi la massa).
  2. Foneu la xocolata al microones a baixa potència vigilant que no es cremi.
  3. Amb les varetes elèctriques, bateu la mantega amb el sucre fins que quedi blanc i esponjós. Afegiu-hi els ous batuts a poc a poc, esperant que s’incorpori bé cada vegada.
  4. A mà, afegiu-hi la xocolata fosa barrejant-ho amb suavitat. Incorporeu-hi la farina, l’ametlla en pols i, finalment, el gingebre tallat ben petit. Aboqueu la barreja dins el motlle.
  5. Peleu i talleu les peres pel mig. Traieu-los el cor i talleu-les a grills, obrint les meitats de pera com si fossin ventalls. Distribuïu-les per sobre el pastís pressionant lleugerament.
  6. Coeu el pastís uns 35 min al forn a 170 ºC, comprovant la cocció punxant-lo amb un escuradents.
  7. Pinteu el pastís amb una mica de melmelada per tal que brilli. Deixeu-lo refredar i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: