Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Unteu un motlle rodó amb mantega.
  2. Desfeu la mantega al foc i, sense que es cremi, aboqueu-hi la mel.
  3. Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega amb mel.
  4. Cobriu el fons del motlle amb galetes i amb una cullera feu-ne una capa llisa.
  5. Poseu l'aigua al foc; quan bulli, apagueu el foc i aboqueu-hi la gelatina. Remeneu-ho fins que es desfaci i reserveu-ho.
  6. Desfeu el formatge al microones, remeneu-lo i, quan perdi una mica de fred, barregeu-lo amb la nata i el sucre. Munteu la barreja amb les varetes i afegiu-hi l'aigua de gelatina lentament, tot remenant.
  7. Aboqueu-ho dins del motlle i refrigereu-ho 3 h perquè qualli. En fred, repartiu-hi la confitura de cirera per sobre.
  8. Per a la confitura: si la voleu fer a casa, feu un almívar amb 150 ml d'aigua i 400 g de sucre; afegiu-hi la pell d'una llimona i d'una poma, el suc de la llimona i vainilla. Aboqueu a l'almívar 800 g de cireres, sense pinyol, i feu-ho coure 30 min a poc a poc, traient-ne l'escuma. Quan s'espesseixi, retireu-la i deixeu que es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto