Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la base i la cobertura: en un robot de cuina, tritureu els anacards i les avellanes una mica gruixudes. Afegiu-hi els dàtils trossejats amb el suc de llimona, l’atzavara i la sal. Torneu-ho a triturar fins a obtenir una massa homogènia.
  2. En un motlle desmuntable, col·loqueu a la base una làmina de film de cuina; formeu la galeta de la base amb la massa. Desmunteu-ho, emboliqueu la massa i congeleu-la. Repetiu el mateix procediment per a la galeta de la cobertura.
  3. Per al farciment del pastís: remulleu els anacards durant 8 h.
  4. Peleu el mango i traieu-li el pinyol.
  5. Escorreu els anacards. Tritureu-los fins a aconseguir una massa. Afegiu-hi el mango, l’atzavara, el suc de llimona, la sal i torneu-ho a triturar fins a aconseguir una crema espessa.

MUNTATGE

  1. En un motlle per a pastissos desmuntable, col·loqueu una làmina de film de cuina, després una galeta i, tot seguit, la crema espessa. Congeleu-ho un mínim d’1 h.
  2. Quan la crema estigui quallada, col·loqueu l’altra galeta i torneu-ho al congelador.
  3. Traieu-ho 30 min abans de servir-ho per facilitar el tall.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto