Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la base i la cobertura: en un robot de cuina, tritureu els anacards i les avellanes una mica gruixudes. Afegiu-hi els dàtils trossejats amb el suc de llimona, l’atzavara i la sal. Torneu-ho a triturar fins a obtenir una massa homogènia.
  2. En un motlle desmuntable, col·loqueu a la base una làmina de film de cuina; formeu la galeta de la base amb la massa. Desmunteu-ho, emboliqueu la massa i congeleu-la. Repetiu el mateix procediment per a la galeta de la cobertura.
  3. Per al farciment del pastís: remulleu els anacards durant 8 h.
  4. Peleu el mango i traieu-li el pinyol.
  5. Escorreu els anacards. Tritureu-los fins a aconseguir una massa. Afegiu-hi el mango, l’atzavara, el suc de llimona, la sal i torneu-ho a triturar fins a aconseguir una crema espessa.

MUNTATGE

  1. En un motlle per a pastissos desmuntable, col·loqueu una làmina de film de cuina, després una galeta i, tot seguit, la crema espessa. Congeleu-ho un mínim d’1 h.
  2. Quan la crema estigui quallada, col·loqueu l’altra galeta i torneu-ho al congelador.
  3. Traieu-ho 30 min abans de servir-ho per facilitar el tall.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto