Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la base i la cobertura: en un robot de cuina, tritureu els anacards i les avellanes una mica gruixudes. Afegiu-hi els dàtils trossejats amb el suc de llimona, l’atzavara i la sal. Torneu-ho a triturar fins a obtenir una massa homogènia.
  2. En un motlle desmuntable, col·loqueu a la base una làmina de film de cuina; formeu la galeta de la base amb la massa. Desmunteu-ho, emboliqueu la massa i congeleu-la. Repetiu el mateix procediment per a la galeta de la cobertura.
  3. Per al farciment del pastís: remulleu els anacards durant 8 h.
  4. Peleu el mango i traieu-li el pinyol.
  5. Escorreu els anacards. Tritureu-los fins a aconseguir una massa. Afegiu-hi el mango, l’atzavara, el suc de llimona, la sal i torneu-ho a triturar fins a aconseguir una crema espessa.

MUNTATGE

  1. En un motlle per a pastissos desmuntable, col·loqueu una làmina de film de cuina, després una galeta i, tot seguit, la crema espessa. Congeleu-ho un mínim d’1 h.
  2. Quan la crema estigui quallada, col·loqueu l’altra galeta i torneu-ho al congelador.
  3. Traieu-ho 30 min abans de servir-ho per facilitar el tall.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto