Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu i talleu les cebes, les patates i els carbassons a rodelles fines.
  2. Peleu i talleu les albergínies a rodelles fines i poseu-les en una escorredira amb sal.
  3. Peleu i talleu els pebrots a tires.
  4. En una paella amb oli, fregiu, per separat, les cebes, les albergínies, els pebrots, les patates i els carbassons, amb una mica de sal. Quan vagin agafant color, reserveu-los (per separat) en un paper absorbent.
  5. En una cassola fonda, aneu fent capes: ceba, albergínia, pebrot, patata i carbassó, fins a omplir-ne unes parts. Tireu-hi el tomàquet per damunt.
  6. Tapeu-ho i poseu-ho a foc viu, fins que arrenqui el bull, i abaixeu-ho al mínim. Heu de deixar-ho així 2 h, remenant-ho lleugerament de tant en tant, sense desfer el pastís (n’hi ha prou sacsejant una mica la cassola).
  7. Aquest plat es pot menjar calent, tebi o fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto