Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu les cebes, les patates i els carbassons a rodelles fines.
  2. Peleu i talleu les albergínies a rodelles fines i poseu-les en una escorredira amb sal.
  3. Peleu i talleu els pebrots a tires.
  4. En una paella amb oli, fregiu, per separat, les cebes, les albergínies, els pebrots, les patates i els carbassons, amb una mica de sal. Quan vagin agafant color, reserveu-los (per separat) en un paper absorbent.
  5. En una cassola fonda, aneu fent capes: ceba, albergínia, pebrot, patata i carbassó, fins a omplir-ne unes parts. Tireu-hi el tomàquet per damunt.
  6. Tapeu-ho i poseu-ho a foc viu, fins que arrenqui el bull, i abaixeu-ho al mínim. Heu de deixar-ho així 2 h, remenant-ho lleugerament de tant en tant, sense desfer el pastís (n’hi ha prou sacsejant una mica la cassola).
  7. Aquest plat es pot menjar calent, tebi o fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: