Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Amb la Thermomix:

  1. Poseu la papallona en el vas de la Thermomix, incorporeu-hi els ous i el sucre i programeu 3′ – T 37º – v 4. Traieu la papallona, afegiu-hi la farina i el cacau tamisats i programeu 5” – v 4. Aboqueu la barreja en un motlle d’uns 21 cm, prèviament untat, i coeu-ho 10 min a 160 ºC amb el forn ja calent. Deixeu-ho refredar.
  2. Tritureu les avellanes a v 3-5-7-9. Reserveu-les. Sense netejar el vas, tritureu la xocolata durant uns segons a v 3-5-7-9. Afegiu tots els ingredients en el vas, barregeu-ho 4” – v 6 i programeu 10′ – T 100º – v 4. Aboqueu la crema en el motlle, deixeu-la refredar una mica i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h. És millor fer-lo el dia abans. 
  3. En el moment de servir-ho, empolseu-lo amb cacau en pols per tapar les imperfeccions.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto