Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Si preferiu fer la massa brisa casolana, treballeu en un bol gran la farina amb la mantega fins aconseguir que agafi una textura semblant a la sorra. Afegiu-hi la sal i l’ou batut. Pasteu-ho amb les mans fins a unir tots els ingredients i tenir una massa homogènia i fina. Emboliqueu-ho amb film transparent i guardeu-ho a la nevera.
  2. Talleu els tomàquets per la meitat.
  3. En una cassola que pugui anar al forn i que es pugui desemmotllar bé posem oli d’oliva i els tomàquets, amb la pela cap enfora. A sobre, poseu-hi els cirerols. Salpebreu-ho i demaneu ajuda a un adult per coure-ho, a foc mitjà, uns 15 min. Afegiu-hi l’orenga.
  4. Espereu que es refredi una mica i cobriu-ho amb mozzarella.
  5. Tapeu-ho amb la pasta de full o la pasta brisa i calceu-la bé als costats. Feu talls a la massa perquè s’escapi el vapor dels tomàquets.
  6. Coeu-ho al forn, a 180 ºC, uns 30 min.
  7. Abans de desemmotllar el pastís, passeu una espàtula de fusta per les vores de la cassola per desenganxar la massa.
  8. Sobre un plat o una safata més gran que la cassola, tombeu el pastís. Acabeu-lo amb unes làmines de formatge parmesà i fulletes d’alfàbrega fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto