Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Si preferiu fer la massa brisa casolana, treballeu en un bol gran la farina amb la mantega fins aconseguir que agafi una textura semblant a la sorra. Afegiu-hi la sal i l’ou batut. Pasteu-ho amb les mans fins a unir tots els ingredients i tenir una massa homogènia i fina. Emboliqueu-ho amb film transparent i guardeu-ho a la nevera.
  2. Talleu els tomàquets per la meitat.
  3. En una cassola que pugui anar al forn i que es pugui desemmotllar bé posem oli d’oliva i els tomàquets, amb la pela cap enfora. A sobre, poseu-hi els cirerols. Salpebreu-ho i demaneu ajuda a un adult per coure-ho, a foc mitjà, uns 15 min. Afegiu-hi l’orenga.
  4. Espereu que es refredi una mica i cobriu-ho amb mozzarella.
  5. Tapeu-ho amb la pasta de full o la pasta brisa i calceu-la bé als costats. Feu talls a la massa perquè s’escapi el vapor dels tomàquets.
  6. Coeu-ho al forn, a 180 ºC, uns 30 min.
  7. Abans de desemmotllar el pastís, passeu una espàtula de fusta per les vores de la cassola per desenganxar la massa.
  8. Sobre un plat o una safata més gran que la cassola, tombeu el pastís. Acabeu-lo amb unes làmines de formatge parmesà i fulletes d’alfàbrega fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21-22 oct

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto