Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Torreu les pipes al forn, a 150 ºC, 10 min. Deixeu-les refredar i talleu-les a trossos irregulars.
  2. Netegeu i talleu el pes total de carbassa a daus d'1 cm i bulliu-ho a foc mitjà amb aigua abundant i sal, 7 min. Escorreu-ho i peseu les dues quantitats necessàries.
  3. Tritureu l'oli, el rovell i el primer pes de carbassa trossejada amb el túrmix. Afegiu-hi el sucre de coco, la sal i la farina d'ametlla, i treballeu-ho bé.
  4. Tamiseu la farina d'arròs i l'impulsor junts, afegiu-hi les espècies. Afegiu-ho a la preparació anterior treballant-ho amb el túrmix.
  5. Afegiu-hi les pipes i el segon pes de carbassa, i barregeu-ho amb l'espàtula.

6. Dosifiqueu-ho als motlles i coeu-ho al forn, a 160 ºC, 29 min. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.

Per a l'acabat:

7. Col·loqueu làmines de carbassa escaldades (talleu carbassa a làmines fines i escaldeu-les en aigua bullent fins que quedin una mica toves) per sobre els pastissets, pinteu-los amb melassa d'ordi i acabeu-los amb pipes de carbassa torrades.

Consell: si no teniu sucre de coco, afegiu-hi sucre morè. Si no trobeu melassa d'ordi, feu servir mel o xarop d'auró.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto