Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les pomes pelades a grills, ruixeu-les amb llimona i col·loqueu-les en cercles sobre la pasta de full.
  2. Repartiu la mantega a trossets per sobre la poma i empolseu amb el sucre tot el pastís.
  3. Coeu-ho 30 min a 200 ºC fins que es dauri la poma. Doneu brillantor al pastisset amb una mica de melmelada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: