Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i talleu a trossos petits la ceba i els porros. Ofegueu-ho amb una mica d’oli a foc baix evitant que s’enrosseixi, 15 min, fins que canviïn de color.
  2. Afegiu-hi el pebrot vermell tallat molt petit a l’últim moment.
  3. En un bol, bateu els dos ous i afegiu-hi a poc a poc la farina de blat de moro. Afegiu-hi una mica d’aigua perquè la massa no quedi gaire dura, sinó més aviat una mica líquida.
  4. Quan el saltat no estigui tan calent, barregeu-ho amb la farina.
  5. Afegiu-hi la mozzarella tallada, amb sal i pebre. Si la barreja queda poc líquida, afegiu-hi una mica més d’aigua.
  6. Aboqueu-ho en ramequins o motlles d’un sol ús i feu-ho coure al forn a 170 ºC, 35 min. Estaran llestos quan comencin a enrossir-se i a pujar.

CONSELLS

Aquests són uns pastissets perfectes per a acompanyar-los amb amanida o verdura tot just saltada. La farina de blat de moro biològica és molt digestiva i saborosa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: