Preparació
- Renteu i talleu a trossos petits la ceba i els porros. Ofegueu-ho amb una mica d’oli a foc baix evitant que s’enrosseixi, 15 min, fins que canviïn de color.
- Afegiu-hi el pebrot vermell tallat molt petit a l’últim moment.
- En un bol, bateu els dos ous i afegiu-hi a poc a poc la farina de blat de moro. Afegiu-hi una mica d’aigua perquè la massa no quedi gaire dura, sinó més aviat una mica líquida.
- Quan el saltat no estigui tan calent, barregeu-ho amb la farina.
- Afegiu-hi la mozzarella tallada, amb sal i pebre. Si la barreja queda poc líquida, afegiu-hi una mica més d’aigua.
- Aboqueu-ho en ramequins o motlles d’un sol ús i feu-ho coure al forn a 170 ºC, 35 min. Estaran llestos quan comencin a enrossir-se i a pujar.
CONSELLS
Aquests són uns pastissets perfectes per a acompanyar-los amb amanida o verdura tot just saltada. La farina de blat de moro biològica és molt digestiva i saborosa.