Què cuinar La Vanguardia

Avui toca una recepta d’aquelles de 'vici', on cada cullerada s’ha de degustar amb els ulls tancats mentre es diu mmm….

La clau d’aquests pastissets és la proporció de fruita amb la mida del pastís: hi ha d’haver tanta fruita com pastís. Les maduixes, el formatge i la xocolata blanca formen un trio sensacional, i donen com a resultat unes postres d’aquelles que no vols que s’acabin mai.

Un consell a la recepta: no us passeu d’estona de forn, tot i que calent sembli cru, un cop fred quedarà al punt. Ha de quedar melós i no passar-se de sec…

Preparació

  1. Foneu la xocolata blanca al microones a baixa potència. Barregeu-ho amb el formatge, la nata i el sucre. Afegiu-hi l’ou i la xocolata fosa i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  2. Repartiu-ho en 4 motlles individuals untats amb el caramel líquid i coeu-ho 20 min al forn a 170 ºC (amb el forn preescalfat). Desemmotlleu-ho i reserveu-ho a la nevera. 
  3. Poseu a macerar les maduixes amb el sucre i unes gotes de suc de llimona. 
  4. Serviu els pastissets amb una quantitat generosa de maduixes per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto