Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la xocolata blanca al microones a baixa potència. Barregeu-ho amb el formatge, la nata i el sucre. Afegiu-hi l’ou i la xocolata fosa i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  2. Repartiu-ho en 4 motlles individuals untats amb el caramel líquid i coeu-ho 20 min al forn a 170 ºC (amb el forn preescalfat). Desemmotlleu-ho i reserveu-ho a la nevera. 
  3. Poseu a macerar les maduixes amb el sucre i unes gotes de suc de llimona. 
  4. Serviu els pastissets amb una quantitat generosa de maduixes per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: