Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, ofegueu la ceba, el porro i la pastanaga, tallats a rodanxes. Afegiu-hi la costella de porc trossejada i barregeu-ho bé, fins que comenci a daurar-se.
  2. Afegiu-hi la patata, pelada i tallada a trossos grans, la farigola i els pèsols, barregeu-ho bé i afegiu-hi el brou de carn. Deixeu-ho coure a foc mitjà 30 min.
  3. Si veieu que l’estofat s’asseca massa, afegiu-hi més brou.
  4. Serviu una cullerada de patates estofades amb costella i una bona cullerada de salsa amb pèsols i la verdura.

CONSELL
Prepareu un sofregit amb l’all picat molt fi, afegiu-hi una culleradeta de pebre vermell i incorporeu aquest sofregit a l’estofat en el moment de servir-lo. Barregeu-ho bé.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: