Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la pela de les patates, poseu-les en una olla amb aigua i sal i bulliu-les fins que estiguin fetes. Deixeu-les que es refredin en la mateixa aigua i, només quan siguin fredes talleu-les per la meitat. Reserveu-les.
  2. En una paella gran, poseu una mica d’oli, obriu les dues botifarres i fregiu-les-hi. Quan la carn estigui daurada, reserveu-la a part i afegiu a la paella les pastanagues, tallades a trossets (remeneu-les 1 min); el porro, net i tallat a trossets, i la ceba, també tallada. Quan siguin transparents, afegiu-hi la botifarra feta i remeneu-ho.
  3. Obriu la botifarra negra i afegiu-la a la mescla. Quan es desfaci, apagueu el foc, escampeu-hi el julivert i reserveu-ho. Tasteu-ho i rectifiqueu-ho de sal.
  4. Enceneu el gratinador del forn.
  5. Buideu amb cura les patates i afegiu la polpa a les botifarres. Barregeu-ho bé i ompliu-ne les peles de patata.
  6. Prepareu l’allioli i cobriu-hi les patates. Gratineu-ho i, quan canviï el color de la salsa, ja estarà a punt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto