Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Poseu les patates en un recipient apte per a microones, tapeu-les bé i coeu-les 12 min, a potència màxima. Traieu-les amb molta cura de no cremar-vos i espereu-vos una estona fins que es refredin.
  2. Per al paté de sardines: desespineu-les i poseu-les en un pot de batedora, juntament amb els rovells d’ou dur, la meitat de l’oli de la llauna i el formatge d’untar. Amb l’ajut d’un adult, tritureu-ho bé fins que quedi una pasta fina.
  3. Talleu les patates per la meitat, farciu-les amb el paté de sardines i ja les tindreu a punt per menjar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: