Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla alta amb un raig d’oli sofregiu lleugerament els alls trinxats. Tot seguit, poseu-hi el tomàquet tallat a trossos grossos i deixeu-ho coure uns minuts. Aboqueu-hi la sípia neta i també tallada a daus i deixeu-la coure tapada perquè acabi entendrint-se. Mentrestant, peleu les patates i esqueixeu-les.
  2. Quan la sípia sigui gairebé cuita, afegiu-hi les patates i el brou calent fins a cobrir-les. Deixeu-ho coure lentament. A mitja cocció, incorporeu-hi els pèsols i deixeu-ho coure.
  3. Feu la picada amb un parell d’alls, el julivert, les ametlles torrades i la galeta. Deixateu-la amb el suc de la cocció i tireu-la a l’olla a l’últim moment. Rectifiqueu-ho de sal i apagueu el foc. Podeu servir-ho amb un all i un rajolí d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto