Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els llenguados traient-ne les dues pells i les espines de les vores.
  2. Amb un ganivet de fulla prima, separeu els quatre lloms de cada llenguado. Enrotlleu cada llom sobre si mateix i emboliqueu-lo amb una tija de porradell.
  3. Amb les espines, feu un brou. Talleu les espines petites i ofegueu-les en una paella amb un raig d’oli d’oliva. Tireu-hi 1/2 l d’aigua i deixeu-ho bullir 10 min. Coleu-ho.
  4. Peleu la pinya i reserveu-ne una quarta part per tallar-la a daus d’1 cm.
  5. La resta de la pinya, liqüeu-la. Peseu-ne 300 g. Escalfeu el suc de pinya. Barregeu l’agar-agar amb un xic d’aigua freda, i quan el suc de pinya arrenqui el bull, tireu-hi l’agar-agar i deixeu-ho bullir 1 min. Coleu-ho i reserveu-ho en fred.
  6. Poseu a coure les 'paupiettes' de llenguado amb un polsim de sal al vapor amb el brou.
  7. Mentrestant, escalfeu la pinya gelificada al microones o al bany maria fins que sigui tèbia. Arribats a aquest punt, tritureu-la amb un túrmix i aneu-hi afegint oli d’oliva verge extra com si es tractés d’una maionesa. Poseu-ho a punt de sal.
  8. Salteu la salicòrnia en una paella amb un raig d’oli d’oliva.
  9. Salteu també els daus de pinya.
  10. Munteu el plat posant-hi les quatre 'paupiettes' i els daus de pinya, la salicòrnia pel damunt i un cordó de l’emulsió de pinya.
  11. Acabeu-ho amb unes escames de sal gruixuda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto