Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els llenguados traient-ne les dues pells i les espines de les vores.
  2. Amb un ganivet de fulla prima, separeu els quatre lloms de cada llenguado. Enrotlleu cada llom sobre si mateix i emboliqueu-lo amb una tija de porradell.
  3. Amb les espines, feu un brou. Talleu les espines petites i ofegueu-les en una paella amb un raig d’oli d’oliva. Tireu-hi 1/2 l d’aigua i deixeu-ho bullir 10 min. Coleu-ho.
  4. Peleu la pinya i reserveu-ne una quarta part per tallar-la a daus d’1 cm.
  5. La resta de la pinya, liqüeu-la. Peseu-ne 300 g. Escalfeu el suc de pinya. Barregeu l’agar-agar amb un xic d’aigua freda, i quan el suc de pinya arrenqui el bull, tireu-hi l’agar-agar i deixeu-ho bullir 1 min. Coleu-ho i reserveu-ho en fred.
  6. Poseu a coure les 'paupiettes' de llenguado amb un polsim de sal al vapor amb el brou.
  7. Mentrestant, escalfeu la pinya gelificada al microones o al bany maria fins que sigui tèbia. Arribats a aquest punt, tritureu-la amb un túrmix i aneu-hi afegint oli d’oliva verge extra com si es tractés d’una maionesa. Poseu-ho a punt de sal.
  8. Salteu la salicòrnia en una paella amb un raig d’oli d’oliva.
  9. Salteu també els daus de pinya.
  10. Munteu el plat posant-hi les quatre 'paupiettes' i els daus de pinya, la salicòrnia pel damunt i un cordó de l’emulsió de pinya.
  11. Acabeu-ho amb unes escames de sal gruixuda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto