Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba fins que quedi transparent. Afegiu-hi el lluç salpebrat i esmicolat, i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la farina i remeneu-ho fins que quedi una pasta densa i homogènia.
  2. Comenceu a afegir-hi llet a poc a poc, sense deixar de remenar, perquè la massa la vagi absorbint i fins que el conjunt vagi perdent consistència. Continueu coent-ho uns minuts més sense deixar de remenar, fins a aconseguir una beixamel suau.
  3. Aparteu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica
  4. Amb l’ajuda d’una cullereta o d’una mànega pastissera, ompliu els pebrots.
  5. Per a la salsa: foneu la mantega i afegiu-hi el formatge. Esmicoleu-ho amb l’ajuda d’una espàtula i, quan es comenci a fondre, afegiu-hi la nata. Remeneu-ho fins que sigui més o menys homogeni. Si voleu una salsa més lleugera, afegiu-hi una mica de llet.
  6. Serviu els pebrots farcits amb una mica de salsa per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

XXIV Jornades dels Cítrics d'Alcanar

Del 17 de novembre al 17 de desembre, Alcanar celebra les XXIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina,...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto