Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba fins que quedi transparent. Afegiu-hi el lluç salpebrat i esmicolat, i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la farina i remeneu-ho fins que quedi una pasta densa i homogènia.
  2. Comenceu a afegir-hi llet a poc a poc, sense deixar de remenar, perquè la massa la vagi absorbint i fins que el conjunt vagi perdent consistència. Continueu coent-ho uns minuts més sense deixar de remenar, fins a aconseguir una beixamel suau.
  3. Aparteu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica
  4. Amb l’ajuda d’una cullereta o d’una mànega pastissera, ompliu els pebrots.
  5. Per a la salsa: foneu la mantega i afegiu-hi el formatge. Esmicoleu-ho amb l’ajuda d’una espàtula i, quan es comenci a fondre, afegiu-hi la nata. Remeneu-ho fins que sigui més o menys homogeni. Si voleu una salsa més lleugera, afegiu-hi una mica de llet.
  6. Serviu els pebrots farcits amb una mica de salsa per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto