Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba fins que quedi transparent. Afegiu-hi el lluç salpebrat i esmicolat, i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la farina i remeneu-ho fins que quedi una pasta densa i homogènia.
  2. Comenceu a afegir-hi llet a poc a poc, sense deixar de remenar, perquè la massa la vagi absorbint i fins que el conjunt vagi perdent consistència. Continueu coent-ho uns minuts més sense deixar de remenar, fins a aconseguir una beixamel suau.
  3. Aparteu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica
  4. Amb l’ajuda d’una cullereta o d’una mànega pastissera, ompliu els pebrots.
  5. Per a la salsa: foneu la mantega i afegiu-hi el formatge. Esmicoleu-ho amb l’ajuda d’una espàtula i, quan es comenci a fondre, afegiu-hi la nata. Remeneu-ho fins que sigui més o menys homogeni. Si voleu una salsa més lleugera, afegiu-hi una mica de llet.
  6. Serviu els pebrots farcits amb una mica de salsa per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto